Er stond al heel lang iets op mijn. “ Kleintje Kikker” verlanglijst. Een bakfiets met eclectische trap ondersteuning. Een bakfiets zou voor mij, en de kindjes die ik 5 dgn per week mag opvangen een mooie toevoeging zijn. Met onze bolderkar gaan we bijna elke dag opstap, maar voornamelijk , naar bijv speeltuintjes of de dierenweide, op loopafstand. Maar met een bakfiets kunnen we activiteiten of uitstapjes doen, die wat verder weg liggen. Hoe gaaf zou dat zijn!
Na lang twijfelen, heb ik een testdag bezocht van de bakfiets leverancier, waarvan ik een bakfiets op het oog had. Na het rustig en uitgebreid testen, ging ik naar huis. Met een goed gevoel : bevestiging dat ik dit kan, deed mij enorm goed.
Eenmaal de bakfiets besteld was het nog 2 weekjes wachten voor onze bakfiets bezorgd werd. De dag van bezorging werd de bakfiets al vroeg in de morgen afgeleverd. Diezelfde avond, een proef rondje gefietst door de wijk. In de dagen erna, nam ik de kindjes mee om te fietsen. De kindjes genoten er zichtbaar van. En ik ook. De kindjes zitten allemaal vast met gordels die je goed kunt afstellen. Ook de baby’s worden veilig vervoerd in de bakfiets, zij liggen vast middels een gordel in een babyschaal

We gebruiken de bakfiets inmiddels een aantal maanden en op de kilometer teller staan al aardig wat kilometers. Zowel de kindjes als ik genieten er enorm van.
De bakfiets is inmiddels voorzien van een prachtige sticker. Voorzien van het Kleintje Kikker logo en onze website.