Gastouder Karine

Graag stel ik mijzelf, als vast en vertrouwd gezicht binnen de opvang, aan jullie voor. Ik ben Karine van Dingstee geboren in 1983. Getrouwd met Manuel. Sinds 2011 werk ik als gastouder. Eerst parttime, enkele dagen, en een paar kindjes per dag. Door de grote vraag naar kinderopvang bij Kleintje Kikker, bied ik sinds 2013 fulltime opvang op alle doordeweekse dagen. Iedere dag doe ik dit met veel toewijding, liefde en plezier!

Het opvang mogen bieden in een huiselijke omgeving en in een kleinschalige setting vind ik fantastisch om te doen. Met veel passie. Ik geniet ervan om de kindjes om mij heen te hebben. Hen dingen te mogen leren. Te zien opgroeien, en vooral veel plezier met elkaar te maken.  Bij Kleintje Kikker tref je een actieve gastouder die veel onderneemt met de kinderen!

Mijn ervaringen:

Tijdens mijn leer en werkervaringen heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met kinderen. Stages gelopen op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven. Daarnaast ben ik werkzaam geweest op een buiten schoolse opvang en in de gehandicaptenzorg. 

In de opvang vind ik dagritme/regelmaat, rust, hygiëne, gezelligheid, open communicatie en eerlijkheid belangrijke punten.

Als gastouder bezit ik de volgende diploma’s en certificaten. 

– Diploma helpende welzijn niveau 2.
– Certificaat EHBO kinderen.
– Verklaring omtrent gedrag, en huisgenoot vanaf 18 jaar.
– Certificaat effectief communiceren met kinderen, Volgens de Gordon methode

Jaarlijkse wordt er met het Gastouderbureau een Risico Inventarisatie op het gebied van veiligheid en hygiëne uitgevoerd. Ook vervullen gastouderbureaus de wettelijke kassiersfunctie. Dit betekend dat de geldstromen tussen vraag en gastouder via het gastouderbureau gaan. Op deze manier controleert de Belastingdienst of de door de ouders ontvangen Kinderopvang Toeslag terecht verkregen is.
Naast het gastouderbureau, controleert ook de GGD de opvanglocatie, of alles voldoet aan de wettelijke eisen. Dit kan een aangekondigd bezoek zijn, of een onaangekondigde steekproef.

Kleintje Kikker is geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang. Het LRK nummer is 427983307 . Ook is Kleintje Kikker geregistreerd bij Kamer v Koophandel.

Contact

Kleintje Kikker
Prinses Margrietstraat 34
1231 XH Loosdrecht

06 – 226 17723

info@kleintjekikker.nl

openingstijden

Maandag-Vrijdag: 07:00 –19:00 uur

Contact opnemen met Kleintje Kikker?

Benieuwd naar wat Kleintje Kikker kan betekenen in de opvang van jouw kind? Neem dan gerust contact op. In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer en laat ik de opvang zien. Hartelijk welkom!!!!