Kennismaking

Karine van Dingstee

Karine van Dingstee

Mijn naam is Karine van Dingstee (1983). Sinds 2011 werk ik als gastouder, eerst parttime, enkele dagen, en een paar kindjes per dag. Door de grote vraag naar kinderopvang bij Kleintje Kikker, bied ik sinds 2013 fulltime opvang op alle doordeweekse dagen. Iedere dag doe ik dit met veel toewijding, liefde en plezier!

Voordat ik in mijn eigen huis begon als gastouder, heb ik diverse leer en werkervaringen opgedaan, op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Ook heb ik ervaring in de gehandicaptenzorg.

Van mijzelf mag ik zeggen dat ik lief, open, gezellig ben. Met veel passie voor kinderen, een actieve gastouder die veel onderneemt met de kinderen. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn, met de kinderen de mooiste knutsels te maken. Ook vertoeven wij graag buiten in de tuin, of we gaan erop uit met onze bolderkar, welke ook geschikt is voor het veilig vervoeren van baby’s. Er is voldoende speel en spel materiaal passend bij de leeftijd van de kinderen die opgevangen wordt.

In de opvang vind ik dagritme/regelmaat, rust, hygiëne, gezelligheid, open communicatie en eerlijkheid belangrijke punten.
Ieder kind mag en kan zichzelf zijn bij Kleintje Kikker, en zichzelf in zijn of haar eigen tempo ontwikkelen. Als gastouder ondersteun ik hierbij, stuur ik bij of bied ik (spel)materiaal aan om het kind uit te dagen zich verder te ontwikkelen. De kleinschaligheid zorgt voor veel individuele aandacht, waardoor ik kan inspelen op de behoeften van ieder kind. Dagelijks ben ik hetzelfde gezicht in de opvang, dit zorgt voor een vertrouwd gevoel bij ouders en kinderen. Een vast aanspreekpunt voor ouder!

De opvang vindt plaats in het woonhuis van de gastouder. Het huis staat in een zeer rustige, niet doorgaande, straat in Loosdrecht. Het woonhuis is volledig ingericht en aangepast aan het opvangen van jonge kinderen. Er zijn geen huisdieren aanwezig.

Contact

Kleintje Kikker
Prinses Margrietstraat 34
1231 XH Loosdrecht

06 – 226 17723

info@kleintjekikker.nl

Openingstijden

Maandag-Vrijdag: 07:00 –19:00 uur

Contact opnemen met Kleintje Kikker?

Benieuwd naar wat Kleintje Kikker kan betekenen in de opvang van jouw kind? Neem dan gerust contact op. In een persoonlijk gesprek vertel ik graag meer en laat ik de opvang zien. Hartelijk welkom!!!!