logo-kleintje-kikker

Prinses Margrietstraat 34
1231 XH Loosdrecht
Tel: 06 - 226 17723
info@kleintjekikker.nl

PROFESSIONEEL

Kleintje Kikker voldoet aan alle wettelijke eisen die gesteld worden aan een kinderopvang locatie en biedt een gezonde en veilige omgeving. 

Kleintje Kikker is in het bezit van de volgende diploma's en certificaten:
- Diploma helpende welzijn niveua 2.
- Certificaat EHBO kinderen.
- Verklaring omtrent gedrag, en huisgenoot vanaf 18 jaar.
- Certificaat effectief communiceren met kinderen, Volgens de Gordon methode.

 Jaarlijkse  wordt er  met het Gastouderbureau een Risico Inventarisatie op het gebied van veiligheid en hygiëne uitgevoerd. Ook vervullen gastouderbureaus de wettelijke kassiersfunctie. Dit betekend dat de geldstromen tussen vraag en gastouder via het gastouderbureau gaan. Op deze manier controleert de Belastingdienst of de door de ouders ontvangen Kinderopvang Toeslag terecht verkregen is.
Naast het gastouderbureau, controleert ook de GGD de opvanglocatie, of alles voldoet aan de wettelijke eisen. Dit kan een aangekondigd bezoek zijn, of een onaangekondigde steekproef.

In een vrijblijvend gesprek bekijken we welk gastouderbureau het beste past. 

Kleintje Kikker is geregistreerd in het Landelijke Register Kinderopvang. Het LRK nummer is 427983307 . Ook is Kleintje Kikker geregistreerd bij Kamer v Koophandel.

CONTACT

 

Kleintje Kikker

Prinses Margrietstraat 34

1231 XH Loosdrecht

06 - 226 17723

Contact opnemen met Kleintje Kikker?

 

Wilt u meer weten of een afspraak maken om geheel vrijblijvend over uw wensen en onze mogelijkheden nader van gedachten te wisselen? Bel of mail ons. U ontvangt uiteraard zo spoedig mogelijk een reactie.